maandag 21 oktober 2013

Tag: Common White Girl #2

En dan nu het laatste deel! Dit weekend ging ik weg met vriendinnen en daarom had ik vrijdag weinig tijd en post ik nu pas.

Wat doe je in je vrije tijd?
Vaak speel ik piano, lees tijdschriften of zit achter de computer. Ik heb al heel lang pianoles en daar moet je natuurlijk voor oefenen, maar het liefst probeer ik een top 40 nummer na te spelen, een hele klus! De 'tijdschriften' die ik lees zijn eigenlijk best saai. Tenminste, dat vinden jullie denk ik. Vaak lees de bijlages van Trouw of een Libelle. Verder kun je op internet natuurlijk ook leuke dingen lezen, als blogs.

Wie zijn je favoriete Youtubers?
Sophie! Ik kan zo hard om haar lachen! Geniaal, echt. Verder is Kelvin hartstikke leuk en mogen Dylan en Mert er ook wel zijn. Als ik iets over Beauty wil weten, kijk ik meestal naar Diana of Teske.

Hoe vaak lak je je nagels?
1x in de 2 weken. Dat is eigenlijk helemaal niet goed, ik bedoel; na een week is alles al afgebladderd en zien je handen er armetierig uit, maar na 2 weken hoef je bijna geen nagellak-remover te gebruiken (bespaard geld enzo). Nee ik ben er gewoon te lui voor en andere dingen gaan voor bij mij.

Ben je een shopaholic? 
Nee! Haha, gelukkig niet. Vaak twijfel ik tussen 2 dingen en dat los ik op door dan geen van beide te kopen. Verder shop ik niet onwijs vaak, maar als ik shop koop ik wel wat leuks hoor!Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?
Ehh. Ik denk 2 keer. Dat valt wel mee toch?

Heb je veel kleding?
Ja, niet overdreven veel, maar het is genoeg om elke dag wat anders te dragen, al zou dat moeten.

Maak je foto's van je eten voor je het gaat opeten? 
Nee, echt dikke onzin. Lekker andijvie op de foto zetten? Ik bedank.

Draag je elke dag make-up?
Meestal wel, maar niet elke dag. Volgens mij vinden mijn wimpers en huid het hartstikke fijn als ze af en toe met rust gelaten worden.

Hoe doe je je haar?
Niet? Ik kam het, dan doe ik een staart in en op school kijk ik dan wel verder. Als ik m'n haar een keer helemaal leuk gedaan heb, verpest het fietsen alles toch weer.
"Everyday is a bad hair day" 

Ik hoop dat jullie dit weer een leuke Tag vonden!

Liefs, Carina

2 opmerkingen:

  1. 'Hoe doe je je haar?
    Niet? Ik kam het, dan doe ik een staart in en op school kijk ik dan wel verder. Als ik m'n haar een keer helemaal leuk gedaan heb, verpest het fietsen alles toch weer.'

    Sad but true, ik herken dit echt heel erg.

    BeantwoordenVerwijderen