zaterdag 21 december 2013

First Day of Winter '13/'14: Wishlist

Vandaag begint de winter officieel! Dat is wel te merken, rond 09.00 was het nog donker buiten. Hebben jullie er een beetje zin in: bevriezen waar je bij staat, uit de bocht vliegen met schaatsen en tijdens het chocomel drinken je tong+handen verbranden? Ik wel! Wat is mijn wishlist voor deze winter?

Op de eerste plaats staat gezelligheid! Ik hoop dat ik met vrienden kan schaatsen en er veel sneeuw valt, zodat de treinen niet rijden en ik lekker een dagje voor de kachel mag blijven zitten (af en toe wel liefde voor de NS). Maar ik hoop ook dat school goed blijft gaan, mijn blog kan blijven bestaan en er geen nare dingen gebeuren. Ik bedoel: met ijzel zit je zo met je auto tegen een boom aan.

Dingen die ik wil kopen? Ja, die zijn er. Niet echt veel meer, de laatste tijd heb ik heel wat gespaard, omdat ik geen zin heb om dingen te kopen die toch nutteloos zijn. Handig, maar ergens ook wel saai. :p

H&M - Halsketting - 6,95
Zo'n statement-ketting zoek ik al een tijdje, maar met studs of in het goud vind ik ze gewoon té. Deze is niet te lang, zilverkleurig en het zwarte accent maakt hem nog net wat minder netjes. 

Yves Rocher - Matterende Poeder - 12,95
Matterende poeder! Ideaal, lijkt mij. Van Yves Rocher is de kwaliteit meestal goed, dus daarom dit merk. Verder is het op natuurlijke basis, dat klinkt gewoon gezonder. Of het ook zo is, weet ik niet. Laten we 't hopen. 

L'oréal - Nagellak
Ja, deze nagellak zie je lekker niet. Op je nagels wel. Dit is een exemplaar uit de serie nagellak en topcoat in één. Handig; ik heb nu een donkerrode, waar jullie binnenkort een review van kunnen lezen. Ze blijven lang zitten en hebben een mooie glans. Aangezien ik het de laatste tijd makkelijk vind om grijze, beige of doorzichtige nagellak te dragen, wil ik er ook wel 'ns eentje die langer dan 5 dagen blijft zitten.


Wat zijn jouw wensen voor deze winter? 

Liefs, Carina

1 opmerking:

  1. Anoniem21/12/13

    Leuk lijstje!

    Ps. Ik zou het heel tof vinden als je een kijkje wilt nemen op mijn blog www.overvanallesennogwat.nl en die ook wilt volgen! :)

    BeantwoordenVerwijderen